Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.006

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.564

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.455

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.956

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.067

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.109

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Interview

»

Kim Kamala Ekman: 'En wat kan ik doen?'

Kim Kamala Ekman: 'En wat kan ik doen?'

10 okt 2017

4.464

#

Interview

DVM-TV heeft Kim Kamala Ekman geïnterviewd over haar boek en dat interview kun je onderaan bekijken, voorzien van Nederlandse ondertiteling. Zij is een bezorgde moeder, Yoga lerares en leeft samen met Ole Dammegård. Omdat ze via Ole met lastige informatie te maken krijgt is ze zelf ook op onderzoek uitgegaan en wil ze de deur open zetten voor mensen zoals zij, die soms dreigen te verdrinken in de propaganda en leugens uit de media, maar die toch ook de waarheid willen weten.Kim interviewde 8 onderzoekers en sprekers als David Icke, Kerry Cassidy van Project Camelot, Ole Dammegård, Kevin Barrett en Cynthia McKinney, een activiste die zelf sterk betrokken was bij de Amerikaanse politiek en gaandeweg de ‘Deep State’ heeft ontmaskerd en deze nu ongezouten blootlegt.
Om de Nederlandse ondertiteling te activeren klik je op het tekst-icoontje onderaan in het scherm.


© DVM-TV

 

DVM-TV = Dutch Vision Movement-TV