Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Home

»

Interview

»

Interview met klokkenluider Cody Snodgres & Ole Dammegård

Interview met klokkenluider Cody Snodgres & Ole Dammegård

15 jan 2018

13.735

#

Interview

Ole Dammegård benaderde onlangs DVM-TV om klokkenluider Cody Snodgres een podium te bieden in Nederland. We namen via Skype een gesprek op met Ole en deze Amerikaan, Cody Snodgres. In dit interview meldde Cody dat hij na 22 jaar zwijgen over de werkelijke toedracht van het opblazen van het Alfred P. Murrah gebouw in Oklahoma City de publiciteit zoekt vanwege het feit dat hij gewaarschuwd is dat zijn leven in gevaar is en hij vreest een ernstig auto-ongeluk. Korte tijd na ons gesprek hoorden wij dat Cody een ernstig auto-ongeluk heeft gehad, maar gelukkig heeft hij dit overleefd. Een reden te meer voor Ole en DVM-TV om deze informatie zoveel mogelijk te verspreiden.

Dit interview is Nederlands ondertiteld en duurt 1'uur en 6 minuten.