Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.089

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.802

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.519

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

3.022

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.132

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.169

#Blog

Podcasts offline

Home

»

COVID19

»

Belangrijke update Reiner Fuellmich

Belangrijke update Reiner Fuellmich

15 jan 2022

1.519

#

COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich
Dr. Reiner Fuellmich is een internationale topadvocaat, die eerder successen heeft geboekt met aanklachten tegen grote frauduleuze bedrijven zoals Volkswagen en Deutsche Bank. Hij is o.a. de oprichter van de Duitse Buitenparlementaire Corona onderzoekscommissie.

In dit interview van 6 januari jl. geeft hij een belangrijke update over de huidige voortgang van het proces, dat volgens zijn eigen zeggen, binnen een paar weken gaat beginnen. Hiertoe werkt hij samen met internationale collega’s, artsen, wetenschappers zoals Dr. Robert Malone (uitvinder mRNA techniek en ex-medewerker van Pfizer, tegenwoordig klokkenluider) Catherine Austin Fitts, Dr. Mike Yeadon en vele anderen.

Het gaat er in eerste instantie om aanklachten te verzamelen tegen genocideplegers Tedros (van de WHO), Anthony Fauci, Drosten (van de PCR-test) en Bill Gates.  De bewijzen stapelen zich op.

We hebben dit interview (Engels gesproken) vertaald en voorzien van Nederlandse ondertiteling om het toegankelijk te maken voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er speelt. Wij houden dit hele proces vanzelfsprekend ook in de gaten.

Zie hier het interview, zoveel mogelijk delen s.v.p.