Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

825

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.094

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.328

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.835

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

5.943

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

4.997

#Blog

Podcasts offline

Home

»

»

David Icke komt NL niet in; zie dit interview met Icke

David Icke komt NL niet in; zie dit interview met Icke

04 nov 2022

1.145

#

David Icke komt NL niet in; zie dit interview met Icke
 

Onlangs werd bekend dat David Icke, die aanstaande zondag zou spreken tijdens een demonstratie in Amsterdam, georganiseerd door Samen voor Nederland de toegang tot Nederland wordt ontzegd.

Er is al een aantal weken veel te doen rondom de komst van Icke, die volgens de mainstream pers antisemitische uitspraken doet, holocaust-ontkenner zou zijn en een gevaarlijke complotdenker is. En vandaag heeft het kabinet besloten dat hij Nederland niet in mag. De organisatie is zich aan het beraden optwitter bericht Gareth Icke stappen om hiertegen in verzet te gaan.

Mordechai Krispijn, mede-organisator van de demonstratie heeft onlangs David Icke uitgebreid geïnterviewd en hem onder andere gevraagd of hij werkelijk ontkent dat de holocaust heeft plaatsgevonden. Ook opmerkelijk is, dat Icke desgevraagd zegt dat hij nooit is benaderd door de Nederlandse media, noch door radio en TV-stations, noch door de schrijvende pers om zijn kant van het verhaal te vertellen en deze beschuldigingen te ontkrachten. We hebben hier wederom te maken met eenzijdige berichtgeving en dus met framing.

Bekijk en beluister het interview van Mordechai met David Icke, het is Nederlands ondertiteld en is te bekijken via onderstaande link naar Videowaarheid.nl. Het minste wat wij kunnen doen is informatie van twee of meerdere kanten te beluisteren en te delen zodat er een debat over gevoerd kan worden, wat werkelijk recht doet aan een democratie. Maar zijn we dat nog wel? Oordeel zelf.

interview Mordechai

In een eerder interview van een aantal jaren geleden dat DVM-TV had met David Icke zei hij onder andere dit: "De enige revolutie die alles kan veranderen, is de revolutie van de waarneming. En dat is de revolutie die op het punt staat te beginnen…De beroering is begonnen en de komende vijf of tien jaar zullen geweldig zijn, want die beroering zal een vloedgolf worden".  Net als over veel andere uitspraken die hij heeft gedaan heeft hij gelijk gekregen. Dit en veel meer over ons oneindige bewustzijn versus ons kleine 'ik' dat geen vragen meer stelt, maar klakkeloos alles aanneemt van wat ons wordt verteld, is in dat interessante interview ter sprake gekomen. Nu wordt Icke daar zelf wederom slachtoffer van.

Dat interview kun je hier bekijken (met Nederlandse ondertiteling)

 

david-icke

Democratie betekent de organisatie van de samenleving ten bate en ten koste van iedereen zonder onderscheid en niet ten behoeve van een bevoorrechte klasse. 
George Bernard Shaw