Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.006

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.564

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.455

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.956

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.067

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.109

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Interview

»

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

13 jan 2023

5.564

#

Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)
Onthullend recent interview van Dr. Reiner Fuellmich met voormalig uitvoerend VN-directeur Călin Georgescu (uit Roemenië)  waarin   Călin Georgescu het proces beschrijft van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF) en hij schetst de machtsstructuren van de VN, de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

Georgescu vertelt waarom hij de VN de rug toekeerde, wat daar allemaal plaatsvindt, hoe het daar reilt en zeilt, maar ook benadrukt hij aan het einde het belang van verbinding met onszelf, met de natuur en onze medemensen die tot soevereiniteit kan leiden. Er is een oplossing, maar alleen als wij als bevolking, wereldwijd, ‘nee’ gaan zeggen tegen de snel toenemende beperkingen van onze vrijheid.

Dit is een heel belangrijk interview van een insider (klokkenluider) en in het bijzonder nu, omdat maandag 16 januari tot en met vrijdag 20 januari de jaarlijkse bijeenkomst bij het World Economic Forum wordt gehouden waar politici vanuit de hele wereld bij aanwezig zijn, alsmede kopstukken uit de financiële wereld, inlichtingendiensten, de voedselindustrie, de tech- de zakenwereld, etc. (Zie de hele Deelnemerslijst WEF.)  waaronder 48 deelnemers uit Nederland.

Wij hebben dit interview vertaald en van Nederlandse ondertiteling voorzien.

Zie dat interview op ons Bitchute-kanaal.