Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Home

»

Blog

»

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

05 nov 2017

3.104

#

Blog

Welkom op onze nieuwe website!
Het DVM-team is heel blij met het feit dat we deze eigen website kunnen lanceren! Na ruim een jaar videoproducties te hebben gemaakt en gepubliceerd op ons YouTube-kanaal werd het hoog tijd voor een eigen site.

De producties van Ronald Bernard vlogen de hele wereld over, dus dat was voor ons ook het startsein om niet alleen via een videokanaal op YouTube ons werk te publiceren maar nu onze focus op dit project te richten en zie hier het resultaat: een nieuwe website.

Er komt binnenkort een bijzondere podcast in het menu onder 'Radio' en ook dat zal waarschijnlijk vervolg gaan krijgen. De volgende delen van de interviews met Ronald Bernard zullen binnenkort ook verschijnen, alsmede andere producties. We werken nu nog met een heel klein team, daarom hopen we in de toekomst meerdere producenten, journalisten en professionals uit de media te mogen verwelkomen.

Tot op heden werken we zonder inkomsten, dus we investeren onze professionele ervaring en tijd.

DVM-TV bestaat VOOR en DOOR de medemens, dus elke bijdrage -zeker ook financieel- hebben we nodig om ons werk voort te kunnen zetten. Op die manier kunnen we de wereld gezamenlijk een stuk beter maken. En dat is waar we dit voor doen! Doe je mee?

We stellen donaties zeer op prijs.

Team DVM-TV