Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.090

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.802

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.519

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

3.022

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.133

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.170

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Blog

»

Podcasts offline

Podcasts offline

31 mrt 2018

5.170

#

Blog

Podcasts offline
De afgelopen tijd is onder andere via onze DVM-TV website een Avrotros podcast-serie te be-luisteren geweest, onder de titel DE DJ EN DE ANARCHIST. Helaas staan de vijf afleveringen niet meer online. In de podcasts namen Hans en Irma Schiffers ons mee in hele mooie persoonlijke gesprekken tussen broer en zus, die in nogal verschillende werelden werken en leven. Hans werkt al heel lang als radio-DJ bij de publieke omroep en Irma houdt zich al jaren bezig met allerlei zaken waaraan juist geen aandacht wordt geschonken door kranten, radio en televisie. Deze waardevolle poging een brug te slaan tussen ‘Mainstream Media’ en ‘Alternatieve Media’, bleek een brug te ver. Kennelijk is de wereld daar nog niet aan toe. DVM-TV zal zich de komende tijd blijven inzetten om leugens, misleiding, corruptie en onwaarheden aan de kaak te stellen.

Als bestuurslid van DVM-TV wil ik het volgende nog even kwijt:

“Hans en Irma,
ik vond het een prachtig document dat jullie samen hebben gemaakt en ik bewonder de manier waarop jullie gepoogd hebben deze onderwerpen via de mainstream media aan de man te brengen.
Zoals we allemaal weten verandert de wereld in een rap tempo om ons heen en blijven wij ons in-zetten om de mensen wakker te maken zodat ze zelf op onderzoek uitgaan. Ik aanvaard de keuze die Avrotros gemaakt heeft en mochten ze zich ooit nog bedenken en een of meerdere podcasts van De DJ & de Anarchist willen overdragen dan houd ik me als DVM-TV van harte aanbevolen.”

 

© Bestuur DVM-TV