Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.089

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.802

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.519

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

3.022

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.133

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.169

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Blog

»

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

14 mei 2018

6.133

#

Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer
Janneke Monshouwer werkte jaren bij het NOS-journaal en was onder andere documentairemaker. Sommigen herinneren zich wellicht het artikel van anderhalf jaar geleden nog wel waarin Irma Schiffers haar interviewde over haar boek 'Ander nieuws- wat het NOS-journaal niet uitzond'. Voor wie dat eerdere artikel en het interview niet kent, zie hier.

Het tweede boek van Janneke Monshouwer is getiteld: 'Trump, Grondwet & Wereld'.


Dit gaf tevens aanleiding om met de schrijfster/journalist op persoonlijke wijze in gesprek te gaan over haar werk, haar ervaringen en de aanzet tot dit tweede boek, waarbij ze onder andere zeer openhartig en uitgebreid vertelt wat haar beweegredenen zijn voor dit tijdrovende werk, of ze (nog) contact heeft met ex- NOS collega's en journalisten en dat we nog steeds met 'brainwash' en hypnose te maken hebben als het om de hedendaagse nieuwsvoorziening gaat. Dat recente en uitgebreide interview kun je hier lezen (volg deze link).

Het nieuwe boek ‘Trump, Grondwet & Wereld’ is te koop als voorlopige uitgave via deze site. Het is al een aantal keer gecorrigeerd, maar er kunnen nog tikfouten in zitten. Echter omdat de inhoud belangrijk is en om dit zo snel mogelijk naar buiten te brengen, is hiertoe besloten. Derhalve is de prijs nog 25 euro. Later komt het in de boekhandel te koop (en bij bol.com) voor 41,50 euro.