Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.006

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.563

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.455

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.956

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.067

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.109

#Blog

Podcasts offline

Home

»

COVID19

»

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

01 dec 2020

2.956

#

COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk
DVM-TV heeft in samenwerking met de gloednieuwe WERELDWIJDE Nieuws-website United Network News een zeer uitgebreid interview opgenomen met Dr. Elke F. de Klerk, oprichter van 'Doctors for Truth'.  We hebben dit interview in drie delen opgesplitst vanwege de lengte. Al deze delen kun je bekijken op ons Bitchute kanaal.

We hebben besloten het interview in het Engels te doen, vanwege het internationale karakter van UNN. Maar we hebben ze in het Nederlands ondertiteld.   Op YouTube werd het eerste interview al binnen een dag van YouTube afgehaald vanwege de inhoud van het interview, wat tegen de WHO en de overheid ingaat, triest.  Vandaar dat we ze nu op Bitchute hebben gepubliceerd.

Deel ze zoveel als mogelijk waar je maar kunt.  Dr. Elke de Klerk praat over de hele Covid-situatie, PCR-tests, mondkapjes, vaccins, griepvaccins, corruptie, etc.  Het andere verhaal wat je absoluut nergens in de mainstream media zult horen.