Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.090

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.802

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.519

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

3.022

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.133

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.169

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Bewustwording

»

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

11 jul 2023

1.090

#

Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen
Wie herinnert zich niet dat we in 2017 Ronald Bernard interviewden, waarin hij schokkende onthullingen deed naar aanleiding van zijn ervaringen in de voor ons onzichtbare financiële wereld? Deze  interviews in vijf delen -waarvan deel 1 in een razend tempo de hele wereld over ging en werd voorzien van ondertiteling in allerlei talen- maakten veel los en ze werden op diverse nationale en internationale kanalen opgepakt. Vooral de zeer emotionele ontboezeming waarin hij spreekt van satanische offers van kinderen waardoor hij brak, maakte dat het viraal ging. (Alle vijf delen kun je op deze site vinden).

In augustus van datzelfde jaar verscheen hier en daar het bizarre bericht dat hij dood gevonden zou zijn in Florida. Het ging om een naamgenoot, maar het bericht bleek hardnekkig want heden ten dage wordt dit ‘fake news’ bericht nog regelmatig uit de kast gehaald. Ronald was en is alive and kicking en hield in die tijd even een korte vakantie in de natuur toen het nieuws over zijn vermeende dood ook hem ter ore kwam. Tot de dag van vandaag krijg ik nog vragen of het klopt dat Ronald is overleden.

Ronald is dus springlevend en bouwt nog steeds wereldwijd aan een nieuw financieel systeem -met United People Foundation- als alternatief voor het huidige rammelende financiële systeem dat aan de vooravond staat van een (geplande?) crash. Dit doet hij soms ook samen met Anthony Migchels van Stichting de Florijn.

Ronald Bernard hield een lezing waarin hij ingaat op de agenda die momenteel zichtbaar over de wereld wordt uitgerold; over onder andere de covid crisis, de plandemie, de oorlog in Oekraïne, de CBDC, de machtsovername van WHO, WEF en vertelt over zijn ervaringen na de publicatie van die interviews. Maar ook het antwoord dat uit de bevolking -dus vanuit ons- moet komen. Een heel helder verhaal in het Nederlands, maar tevens van Engelse ondertiteling is voorzien.

Echter, de actualiteit ondersteunt zijn beweringen eens temeer, nu de op 4 juli jongsleden verschenen film ‘Sound of Freedom’ een enorme kaskraker blijkt te zijn. Deze film van Tim Ballard, een voormalig CIA & DHS (Homeland Security, red.) Undercover overheidsagent, die zijn baan heeft opgezegd om zijn leven te wijden aan het redden van kinderen van wereldwijde sekshandelaren, gaat over de reddingsoperaties van miljoenen verdwenen kinderen die wereldwijd slachtoffer zijn van child trafficking, orgaanhandel en ritueel misbruik. Precies datgene waar Ronald in de interviews over sprak. Ook Oekraïne en Nederland zijn daarin betrokken. Deze film is in talloze theaters te zien sinds 4 juli in de VS, maar hoofdrolspeler Jim Caviezel (onder andere bekend van zijn hoofdrol in ‘Passion of the Christ’) heeft onlangs bekend gemaakt dat deze film half juli op Twitter te zien zal zijn. 

Zie hier de beide delen van de lezing.