Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.005

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.562

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.454

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.954

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.066

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.108

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Interview

»

Tribunaal gestart tegen mensenhandel en seksueel kindermisbruik

Tribunaal gestart tegen mensenhandel en seksueel kindermisbruik

16 apr 2018

13.729

#

Interview

Wereldwijd hebben we te maken met seksueel kindermisbruik, illegale handel in organen en mensenhandel, een onderwerp dat door de mainstream media helaas nog al te vaak wordt vermeden. Liever houden ze zich daar bezig met 'fake nieuws' dat wordt voorgekauwd en waarin de publieke opinie continu wordt beïnvloed om de oorlogsmachine aan de gang te houden die veel geld in het laadje brengt van belanghebbende partijen.

Ook wij hebben in deze tijd van nepnieuws en  desinformatie de wijsheid niet in pacht, maar we doen onze uiterste best om ook de andere kant van het verhaal te laten zien en horen, waarbij we iedereen aanmoedigen altijd kritisch te blijven,  zelf op onderzoek uit te gaan om daarmee je eigen gevoel te volgen als je het idee hebt dat bepaalde feiten niet kloppen. Opmerkelijk is dat in de laatste uitzending van deze TV-show op Reis  (zie link) Ivo Niehe de uitzending begon met een aantal sterke staaltjes van fake news. Dus zelfs in de mainstream media hoor je af en toe kritische geluiden.

Vandaag is het International Tribunal for Natural Justice in Londen gestart met hoorzittingen en getuigenverklaringen en dat vindt plaats van 16 tot en met 18 april 2018. Wat houdt dat tribunaal precies in? Wie zitten erachter? Wat gebeurt er na de verhoren met de verzamelde data? DVM-TV wilde het weten en interviewde Sacha Stone die onlangs in Nederland was en legde hem deze vragen voor. We zijn benieuwd naar het verdere verloop, maar dit serieuze onderwerp wordt tenminste wel op deze manier onder de aandacht gebracht.