Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

826

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.095

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.328

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.835

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

5.943

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

4.997

#Blog

Podcasts offline

Home

»

COVID19

»

Grand Jury proces-Dr. Reiner Fuellmich: video's (NL ondertiteld)

Grand Jury proces-Dr. Reiner Fuellmich: video's (NL ondertiteld)

12 mrt 2022

1.677

#

COVID19

Grand Jury proces-Dr. Reiner Fuellmich: video's (NL ondertiteld)


In aanvulling op dit eerdere artikel kun je via onderstaande links alle samenvattingen, die tot op heden zijn vertaald en ondertiteld, bekijken:

.

 • Grand Jury Dag 1 – Opening statements. Aan het woord advocaat Ana Garner uit de VS met een statement over dit Grand Jury onderzoek, rechter Rui E. Castro die het proces officieel opent en Reiner Fuellmich die uitgebreid uitlegt wat er werkelijk speelt, wat ze hiermee beogen en met welke experts ze aan het werk zijn.  (32’06”)  Klik hier.

 • Grand Jury Dag 2 – eerste samenvatting:  aan het woord Alex Thomson (voormalig lid Britse inlichtingendienst, bekend van UK Column), Brian Gerrish  (voormalig lid Britse inlichtingendienst, bekend van UK Column). Beiden geven zeer gedetailleerde informatie over de werkelijke macht (de gangsters), de geschiedenis, de enorme macht van City of London en de plannen die nu zichtbaar zijn geworden.  (31’01”) Klik hier.

 • Grand Jury Dag 2 – tweede samenvatting: schokkend videoverslag (met verborgen camera) van de ‘moord’ op ouderen in een verpleeghuis dmv. de vaccinaties, getuigenverslag van overmatig politie ingrijpen bij een kleine vreedzame demonstratie. Aan het woord Jim Bush, die vertelt over Operatie Dark Winter, operatie Lockstep van de Rockefeller Foundation, operatie Mockingbird (media) en over Event 201. 43’05”) Klik hier.

 • Grand Jury Dag 3 – eerste samenvatting:  over de PCR-test. Hoe werkt de test, is het betrouwbaar en hoe zit  het met de belangenverstrengeling? In deze eerste samenvatting hoor je Dr. Astrid Stuckelberger, Professor Kämmerer en Mike Yeadon (ex-Pfizer) (39’45”) Klik hier.

 • Grand Jury Dag 3 – tweede samenvatting: Aan het woord Dr. Bryan Ardis, met een zeer aangrijpend verhaal over zijn onderzoek naar o.a. het middel Remdesivir, dat dodelijk is en onder andere nierfalen veroorzaakt en willens en wetens wordt ingezet in het ziekenhuis. Ook aan het woord begrafenisondernemer John O’Looney met een zeer verontrustend verhaal over zijn werk en zijn eigen huiveringwekkende ervaring in het ziekenhuis, wat hij bijna met de dood heeft moeten bekopen. (37’57”) Klik hier

 • Grand Jury Dag 4 – eerste samenvatting: begint met een opmerkelijk statement van Bill Gates, verder zie je een getuigenverklaring van een slachtoffer op video over de ernstige gevolgen van het vaccin en aan het woord professor Alexandra Henrion-Caude uit Frankrijk over de schadelijkheid van de vaccins, gevolgd door een interessante discussie wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is. Is dit de arts die zich had moeten informeren? Vorm je eigen mening als jurylid als je dit hebt beluisterd. Interessant! (36’17”)  Klik hier.

 • Grand Jury Dag 4 – tweede samenvatting: aan het woord Deanne McLeod die de trial van Pfizer nader heeft onderzocht en een zeer emotioneel en gepassioneerd betoog van Professor Sucharit Bhakdi die een heldere uiteenzetting geeft van wat er in het lichaam gebeurt met deze mRNA-vaccins. Duidelijk en bizar verhaal en hij meent dan ook dat deze mensen opgesloten moeten worden. (38’08”) Klik hier.

 • Grand Jury Dag 4 – derde samenvatting: zeer heldere, interessante uitleg door Meredith Miller en Ariane Bilheran over de psychologische kant achter deze pandemie: de paniekzaaierij, de bewuste manipulatie, de ziekelijke propaganda, het bewust veroorzaken van tweedeling etc. en dit staat allemaal beschreven in een Yale-onderzoek dat wordt besproken. Over cognitieve dissonantie, Stockholm syndroom en alles waar iedereen op een of andere manier wel mee te maken heeft momenteel.  (41’59”) Klik hier.

 • Grand Jury Dag 5 – eerste samenvatting: In deze samenvatting vertelt econoom en financieel analist Patrick Wood over het plan van WEF en Klaus Schwab en de VN om het kapitalisme om zeep te helpen, hoe en waar dit is ontstaan en hoe wij aflopen op een technocratische samenleving waarin we volledig onder controle staan van een groepje machthebbers. ‘You will own nothing but you will be happy’ (Klaus Schwab). (46’24”)  Klik hier.


Persconferentie en interviews met Dr. Reiner Fuellmich. Belangrijk en dus ondertiteld:

 • Persconferentie 23 januari 2022 (18’07”) Klik hier. 

 • Interview met Dr. Reiner Fuellmich  6 januari 2022 (57’32”)  Klik hier.

 • Interview met Dr. Reiner Fuellmich  Update 23 februari 2022 (1’00’18”) Klik hier.