Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

825

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.094

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.328

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.834

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

5.942

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

4.997

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Documentaire

»

Documentaire 'Died suddenly' al miljoenen keren bekeken

Documentaire 'Died suddenly' al miljoenen keren bekeken

23 nov 2022

973

#

Documentaire

Documentaire 'Died suddenly' al miljoenen keren bekeken
Gezonde volwassenen vallen wereldwijd dood neer. In de afgelopen 18 maanden is de term "Died Suddenly" gestegen naar de top van de meest gezochte Google termen. Nu reist het bekroonde documentaire team dat u "Watch The Water" en "These Little Ones" bracht, de wereld rond om antwoorden te vinden en de verhalen te vertellen van degenen die plotseling stierven.

De documentaire 'Died suddenly' gaat over het plotseling overlijden van jonge en oudere mensen -zelfs baby's in de baarmoeder die een hartaanval krijgen- sinds de covid-vaccinaties. Onderzoekers, begrafenisondernemers en artsen staan versteld van wat ze aantreffen in het bloed van deze plotseling overleden mensen. Maar onderzoek naar de oorzaak van deze oversterfte blijft tot op heden uit. Oordeel zelf na het zien van deze film of je vrijwillig mee wilt doen aan deze experimentele vaccinatie-campagne. (Engelstalige documentaire).