Menu

DUTCH VISION MOVEMENT

Laatste nieuws

11 jul 2023

1.006

#Bewustwording

Lezing van Ronald Bernard in twee delen

13 jan 2023

5.563

#Interview

Interview met voormalig VN-directeur (NL subs)

15 jan 2022

1.454

#COVID19

Belangrijke update Reiner Fuellmich

01 dec 2020

2.955

#COVID19

Uitgebreid interview met Dr. Elke de Klerk

14 mei 2018

6.067

#Blog

Nieuw boek van Janneke Monshouwer

31 mrt 2018

5.109

#Blog

Podcasts offline

Home

»

Bewustwording

»

La Belle Verte/The Green Beautiful (NL ondertiteling)

La Belle Verte/The Green Beautiful (NL ondertiteling)

23 dec 2022

2.159

#

Bewustwording

La Belle Verte/The Green Beautiful (NL ondertiteling)
La Belle Verte (The Green Beautiful)  is een prachtige Franse film uit 1996 -maar die meer dan ooit actueel is- van Coline Serreau die zowel het script schreef, de film regisseerde, alsook de rol van Mila voor haar rekening nam. Deze film is jarenlang verboden geweest. Je vraagt je af waarom, maar als je naar deze film kijkt en de censuur van vandaag de dag in ogenschouw neemt, begrijp je waarom dat dat toen ook al gebeurde.

Met veel liefde en zachtheid doet Mila – afkomstig van een andere planeet die honderden jaren vooruitloopt op de onze – een poging om mensen die ze tegenkomt nadat ze is afgereisd naar de aarde, tot bewustzijn te brengen en wakker te schudden, zodat ze zich gaan herinneren wie ze zijn en daarmee plotseling de waarheid gaan spreken. Ze gebruikt daarbij haar telepathische vermogens en dit leidt tot hilarische situaties. De film is niet alleen schitterend qua beelden en muziek, maar ook bewustmakend en daarnaast zeer humoristisch. Een ‘must watch’ die bij velen een gevoelige snaar zal raken omdat het resoneert; we zouden ons ook zomaar weer kunnen gaan herinneren wie we in wezen zijn.

We vertaalden en ondertitelden deze film om deze bewustmakende en inspirerende film in gedachten mee te kunnen nemen naar het nieuwe jaar! Een goede jaarwisseling gewenst, gevolgd door een vruchtbaar en krachtig 2023!

(Klik op de foto om naar de video te gaan)